Buy Back Emas- Harga Emas Terus Melonjak Naik

Buy Back Emas
Buy Back Emas - Harga emas didapati melonjak lebih tinggi selepas beberapa minggu melemah, harga emas hari ini $1485.30 per oz, sedangkan harga yang kami rekodkan semalam $1463.40 per oz, Hari ini atau semalam harga emas melonjak beberapa anak tangga.

Harga Emas dalam Ringgit Malaysia pada kadar RM6,234.37 pe oz hari ini. Sedangkan harga pergram jatuh pada kadar 999.9 RM200.44/g, harga spot yang kami ambil daripada Goldprice.org

Harga Retails pasaran Malaysia berlainan dengan harga spot price yang anda dapati dari mana-mana website terutama sekali website Kitco.com dan lain-lain.

Buy Back Emas


Harga Retails Market Malaysia: (02 August 2019 03:32pm)

Harga Kami jual 999.9: RM203.02/g
Harga Kami beli 999.9: RM195.67/g
Harga Per Tael: RM7593.00
Harga Sell MKS: RM201.33/g
Harga Ar-rahnu:205.72/g

Gold Trading Komuniti @ BuyBackEmas

Satu kaedah baru yang kami tawarkan kepada Ahli Komuniti, iaitu Fizikal Trading yang menguntungkan Ahli Komuniti.


Dibuka Untuk Ahli Komuniti Sahaja.

Hanya Ahli yang berdaftar sahaja boleh dapat harga spread terendah. Mereka yang bukan ahli komuniti, jual beli mengikut standard harga di website. Maksudnya kami tidak buka kepada umum peluang ini.

Spread RM3.00

Spread terendah RM3.00 untuk ahli komuniti. Satu teknik cepat mendapatkan keuntungan diatas nilai emas anda sendiri. Ahli komuniti tidak perlu tunggu lama-lama, cukup sekedar tunggu harga emas naik diatas RM3.00/g

Jual Beli Dalam Komuniti.

Ahli Komuniti boleh menjual atau membeli bila-bila masa mengikut peruntukan kewangan masing-masing. Tiada had minimum belian dan juga tiada had maksimum jualan.

Produk Emas Yang Kami Tawarkan.

Kami aktif dalam membeli segala jenis emas, sama ada Jewelery ataupun Gold Bar. Barang emas yang kami jual untuk Ahli Komuniti adalah termasuk emas yang kami beli daripada pelanggan kami. Kami lebih mengutamakan simpanan Aset, tidak kisah jika ianya emas terpakai. Janji nilai yang ada pada emas tersebut. Untuk Gold Bar kebanyakannya kami jual yang baru.

Saya Peraih Emas. Boleh Ke Masuk Ahli Komuniti?.

Kami mengalu-alukan semua yang ingin menjadi Ahli Komuniti. Ini juga peluang kemasan bagi sesiapa sahaja termasuk Peraih Emas, sebab perniagaan emas  ada Jual & Beli.

Bayaran Ahli Komuniti.

Untuk melayakkan Anda dapat harga Ahli Komuniti, kami kenakan bayaran keahlian RM100 sekali register. Setiap Ahli akan mendapatkan numbor ID untuk kegunaan transaksi trading.

Lihat Lebih Lanjut Tentang Gold Trading Komuniti Disini
Lihat Harga Emas semasa Disini