Hubungi Kami [don't delete] Hubungi Kami Melalui Form di Bawah

Buy Back Terma & Syarat

Buy Back Emas

Harga Belian Emas

Harga emas yang tertera dalam website ini adalah harga besar (accurate untuk satu 50g keatas sahaja). Untuk berat dibawah 50g harus ada tawar menawar.

Harga dalam website ini berubah mengikut harga semasa, ianya akan bertukar setiap kali browser refresh dan bergantung pada naik/turunya harga pasaran.

Kami Membeli Emas

Membeli segala jenis barangan emas sama ada cukup sifat atau tidak. Termasuk jongkong emas, dinar dan barang kemas. Emas dalam Bank, dalam Ar-rahnu dan dalam kedai pajak konvensional, semua kami beli.

Cara Berurusan

Semua bayaran dalam bentuk tunai atau tranfer online. Kami lebih mengutamakan anda datang ketempat kami, sebab peralatan tester dan penimbang semua tersedia. Tapi kami tidak menolak untuk datang ketempat anda.

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi kami Call / WhatsApp.

Jual Beli Menggunakan Khidmat Pos

Urusan di luar Kuala Lumpur dan Selangor boleh menggunakan khidmat Pos. Bayaran melalui tranfer akan dilakukan setelah emas sampai ketangan kami. Kepercayaan anda, sangat kami hargai.

Cara melakukan jual beli.

Setiap barangan emas yang dijual, pihak kami berhak untuk menentukan ketulenan dengan cara tester dan kaedah-kaedah lain yang besesuain. Ianya untuk mengelakkan daripada emas palsu.

Penjual diwajibkan juga untuk mengemukakan surut belian asal dan lain-lain dokumen, ianya untuk pengesahan bahwasanya emas tersebut miliknya. Jika surat belian asal tiada, maka penjual hendak la memberikan butir-butir pribadi seperti Kad Pengenalan dan lain-lain untuk mengelakkan daripada kami membeli emas curi, atau emas rompakan.