Hubungi Kami [don't delete] Hubungi Kami Melalui Form di Bawah

Fizikal Trading

Fizikal Trading

Fizikal Trading Komuniti satu solusi Pelaburan Emas yang menguntungkan dengan kadar spread yang rendah dalam pasaran Malaysia. Tujuan kami untuk menarik kembali minat orang ramai tentang menyimpan emas iaitu satu Pelaburan Aset yang sangat menguntungkan.

Siapa Sahaja Boleh Membeli.

Program ini dibuka untuk siapa sahaja tidak kira orang tua ataupun orang muda. Kepada sesiapa yang mempunyanyi Wang Kertas bertukar la kepada emas mulai dari sekarang. Wang kertas yang ada di tangan anda dikawal nilainya oleh orang lain bila-bila masa sahaja boleh jatuh. Sedangkan emas, anda sendiri yang mengawalnya.

Apa Keuntungan Membeli dari Kami.

1. Harga yang kami jual sangat murah (lihat harga Jual Komuniti di Home Page)
2. Spread serendah RM5.00. Maksudnya harga emas naik diatas RM5.00 anda sudah untung.

Produk Emas Yang Kami Jual. 

Kami aktif dalam membeli segala jenis emas terpakai, termasuk Gold Bar, Dinar, etc.
Barangang emas yang kami jual untuk Ahli Komuniti adalah barang emas yang kami kumpul di seluruh Malaysia. Mungkin ada yang Prelove atau emas yang sudah rusak, patah dan sebagainya.

Tujuan Kami lebih kepada mengutamakan simpanan Aset sebenarnya, tidak kisah la jika ianya emas terpakai, Janji nilai yang ada pada emas tersebut.

So, tiada istilah demand disini ye!. Kami cakap awal-awal, nanti ada yang demand macam-macam. Nak rantai leher baru la, nak Gold Bar la, nak Dinar baru la. Kami sendiri tidak pasti barang apa yang kami dapat.

Cara Membeli. 

Sebelum itu kami ingin memberi tahu. Semua barang Emas Terpakai yang kami kumpulkan diseluruh Malaysia kilang sudahpun Booking awal-awal. Sebab kami membeli atas modal Kilang. 

Jika anda mahu membeli barang emas dari kami, anda harus dahulukan duit terlebih dahulu mengikut anggaran berat yang anda mahukan. Maximum masa yang kami boleh buat serahan barang dalam masa satu minggu, mungkin Minimum sehari, ianya bergantung pada cepat atau lambat barang yang kami dapat.

Harga tertakluk pada hari serahan barang, tiada system lock harga, biar win-win situation tiada siapa yang rugi.

Boleh Selamat Ke Bagi Duit Dulu?. 

Kami tidak memaksa  anda untuk mempercayanyi kami. Sebelum berurusan dengan kami sila Verified dulu siapa kami.

Saya Duduk Jauh Boleh Beli Ke?.
Tiada sempadan jual beli dizaman sekarang, semuanya Online dan penghantaran boleh melalui Pos.

- WhatsApp Kami Sekarang -