Hubungi Kami [don't delete] Hubungi Kami Melalui Form di Bawah

Fizikal Trading Komuniti

Fizikal Trading

Fizikal Trading Komuniti. satu solusi Pelaburan Emas yang menguntungkan dengan kadar spread yang terendah dalam pasaran Malaysia. Tujuan kami adalah untuk menarik kembali minat orang ramai tentang menyimpan emas adalah satu Pelaburan Aset yang sangat menguntungkan.

Satu kaedah baru yang kami tawarkan kepada Ahli Komuniti, iaitu Fizikal Trading yang menguntungkan Ahli Komuniti.

Kelebihan Ahli:
Dapat Harga Murah
Spread:
RM3.00
Ahli Dapat:
ID
BuyBack:
Bila-Bila Masa
Bayaran Ahli:
RM100

Dibuka Untuk Ahli Komuniti Sahaja.

Hanya Ahli yang berdaftar sahaja boleh dapat harga spread terendah. Mereka yang bukan ahli komuniti, jual beli mengikut standard harga di website. Maksudnya kami tidak buka kepada umum peluang ini.

Spread RM3.00

Spread terendah RM3.00 untuk ahli komuniti. Satu teknik cepat mendapatkan keuntungan diatas nilai emas anda sendiri. Ahli komuniti tidak perlu tunggu lama-lama, cukup sekedar tunggu harga emas naik diatas RM3.00/g

Jual Beli Dalam Komuniti.

Ahli Komuniti boleh menjual atau membeli bila-bila masa mengikut peruntukan kewangan masing-masing. Tiada had minimum belian dan juga tiada had maksimum jualan.

Produk Emas Yang Kami Tawarkan.

Kami aktif dalam membeli segala jenis emas, sama ada Jewelery ataupun Gold Bar. Barang emas yang kami jual untuk Ahli Komuniti adalah termasuk emas yang kami beli daripada pelanggan kami. Kami lebih mengutamakan simpanan Aset, tidak kisah jika ianya emas terpakai. Janji nilai yang ada pada emas tersebut. Untuk Gold Bar kebanyakannya kami jual yang baru.

Saya Peraih Emas. Boleh Ke Masuk Ahli Komuniti?.

Kami mengalu-alukan semua yang ingin menjadi Ahli Komuniti. Ini juga peluang kemasan bagi sesiapa sahaja termasuk Peraih Emas, sebab perniagaan emas  ada Jual & Beli.

Bayaran Ahli Komuniti.

Untuk melayakkan Anda dapat harga Ahli Komuniti, kami kenakan bayaran keahlian RM100 sekali register. Setiap Ahli akan mendapatkan numbor ID untuk kegunaan transaksi trading.

- Register Melalui WhatsApp -