Harga Emas 916 Terkini Preloved di Buy Back Emas

Harga Emas 916 Preloved
Harga Emas 916 Terkini Preloved, kini anda boleh dapat di Buy Back Emas dengan harga terlajak murah. barang pun masih dalam kategori baru lagi. kiranya kalau dipakai takda la nampak Emas Secondhand kan!.Market Emas 916 Preloved

Permintaan untuk Emas Preloved sekarang agak banyak juga la, mungkin faktor kenaikan harga emas yang terlalu tinggi membuatkan orang ramai berpaling kepada emas Prelove. Emas baru 916 sekarang ada orang jual sampai RM280.00/g ini belum lagi termasuk upah, upah ikut design barang, kalau design cantik maka harga upah boleh mencecah RM300.

Berapa Harga Emas Prelove di Buy Back Emas.

Harga Emas Prelove yang kami tawarkan sangat murah berbanding dengan penjual-penjual yang lain. Kami, Kiranya perbezaan harga dengan penjual yang lain hampir-hampir RM60.00/g. Yang bestnya Emas Prelove nie takda upah. harga yang ada lihat di Home Page itu la harga sebenar yang kami jual kepada anda. Untuk harga emas Prelove anda boleh rujuk di Home Page website kami. Harga berubah setiap saat mengikut kenaikan semasa.

Dimana Boleh Lihat Stock Emas Preloved

Anda boleh melihat stock terbaru yang kami update setiap di Group Facebook yang kami buat khas untuk menjual Emas Prelove. Jangan ketinggalan Join Gruop kami sekarang untuk melihat Barang Prelove yang kami update setiap hari.

Harga Emas 916 Preloved

Macam Mana Cara Beli Emas Preloved

Cara beli Emas Prelove ada tiga Option untuk memudahkan anda. 

* Datang Ketempat kami 
* Beli melalui Pos
* COD yang berdekatan dengan kami.

Caj penghantaran COD mungkin akan dikenakan mengikut tempat yang dituju. COD yang boleh kami cover adalah Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya.

Jom Sertai Kami Menjadi Ejen Emas Preloved.

Bagi sesiapa yang serius meniaga Emas atau yang masih baru berjinak-jinak dalam perniagaan emas sangat digalakkan untuk menjadi Ejen Emas Preloved di Buy Back Emas. 

Harga Emas 916 Preloved untuk ejen adalah tolak RM5.00/g daripada harga di Home Page. Kiranya harga yang kami open di Home Page adalah harga Customer biasa. Sebagai contoh Harga Emas 916 Preloved  di website RM225.00/g untuk harga ejen jatuh kepada RM220.00/g

Kelayakan menjadi Ejen Harus minimum nilai belian adalah RM10,000 barang boleh campur-campur.

Follow Harga Emas Terkini di Website kami setiap hari.
Pertanyaan mengenai Ejen Boleh WhatsApp kami.