Buy Back Emas 999, 995, 916 dengan harga langsung dari kilang

Buy Back Emas
Kami di BuyBackEmas.My membeli emas terpakai dengan kadar harga yang tinggi langsung daripada harga kilang. Kami ingin membantu penjual/pembeli emas supaya dapat harga yang tinggi, supaya kerugian dapat di kurangkan.

Harga emas di BuyBackEmas.my

Harga emas yang tertera di website ini adalah harga besar, dimana harga yang kami paparkan disini  belum dapat apa-apa keuntungan kepada pihak kami. Boleh dikatakan yang pertama di Malaysia yang berani open kepada public harga kilang. Tetapi!, bukan bermakna pihak kami tidak mahukan keuntungan, mesti la mahu. Nak tahu! sila baca lagi.

Persetujuan Harga

Konsep yang kami ketengahkan disini lain daripada yang lain. boleh dikatakan kami seorang sahaja yang buat konsep macam ini, diamana kami lebih selesa memberitahu berapa modal sebenar, kami inginkan ketulusan atau bersih daripada riba setiap urusan jual/beli yang kami jalankan.

Berapa harga sebenar?. Ok!, harga sebenar adalah terletak pada Tawar dan Menawar diatara duabelah pihak atau komisen tetap yang telah dipersetujui. Ada sedikit ulasan pada Tawar dan Menawar, seperti biasa kita tahu jenis traksaksi Tawar dan Menawar ini selalunya daripada pihak pembeli. Tetapi lain cara disini dimana Tawar dan Menawar adalah daripada pihak kami sebab kami yang menetapkan harga yang kami sendiri belum ada untung.


Transaksi Jual/beli


Semua transaksi jual/beli tertumpu untuk sementara di Kuala Lumpur sahaj, kami akan update semula jika ada sebarang perubahan tempat. Tapi dalam masa yang sama jika ada juga transaksi yang bersesuain kami akan mempertimbagkan semula.

Dapatkan harga terkini di BuybackEmas.my
Follow Personal Facebook kami.